• twitter
  • linkedin
  • facebook

Laatste nieuws

20 februari 2017
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: HelmivN

Het plaatsen van foto's die niet van jezelf zijn of waarvoor je niet hebt betaald, kan je duur komen te staan.

25 januari 2014
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: HelmivN

De tekstproducent is in 2014 gestart met een blog waarin de sociale media centraal staan. Of beter gezegd het gebruik daarvan. Tips en adviezen om de kansen van sociale media optimaal te benutten.

18 januari 2014
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: HelmivN

Ondanks de opmars van nieuwe media zoals Facebook en Twitter heeft beeg.nl nog nooit zoveel bezoekers geregistreerd als in 2013: maar liefst 710.878 om precies te zijn.

 

Pagina 1 van 5  > >>


Webmedia

Met de ontwikkeling, lancering en het beheer van diverse lokale websites beschikt De Tekstproducent over een eigen mediabureau, dat een online nieuwsplatform biedt aan de inwoners van plaatsen als Born, Buchten, Eijsden-Margraten, Grevenbicht, Obbicht, Stein en Susteren.

Boordevol informatie voor de (oud-)inwoners van de desbetreffende woonplaatsen met items als verenigingsnieuws, krantenknipsels, een evenementen­kalender, (kortings)acties van (lokale) ondernemers, familieberichten (geboortes, overlijdens, huwelijken, jubilea), toeristische informatie, links naar websites van verenigingen en ondernemers.

Grevenbicht was de eerste plaats die de beschikking kreeg over een website van en over het dorp. De website www.beeg.nl werd gelanceerd in mei 2005 en registreerde in 2012 dagelijks gemiddeld bijna 1.600 bezoeken.

Daarna volgden www.susteren.nu, www.eijsden.nu, www.born-online.nl, www.buchten-online.nl, www.stein-nu.nl en www.obbicht.nu