• twitter
  • linkedin
  • facebook

Laatste nieuws

2 januari 2019
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: HelmivN

Behalve multikunstenaar is de 91-jarige Willy de Bruijn uit Grevenbicht al zijn hele leven nauw verbonden met de Maas. De Tekstproducent had vlak voor Kerstmis 2018 een zeer geanimeerd gesprek met deze bijzondere Grevenbichtenaar en publiceerde dit op de lokale website van en over Grevenbicht, www.beeg.nl

26 december 2018
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: HelmivN

Dankzij de smartphone zijn we verbonden met de hele wereld, maar volledig gedistantieerd van degen die twee meter verder zit. Hoe erg is dat?

20 februari 2017
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: HelmivN

Het plaatsen van foto's die niet van jezelf zijn of waarvoor je niet hebt betaald, kan je duur komen te staan.

Pagina 1 van 6  > >>


Klantcasus

Het principe komt er op neer dat ik een interview heb met een van uw (tevreden) klanten en/of opdrachtgever. Centraal staat de vraag waarom men voor u heeft gekozen of hoe de samenwerking verloopt. De beschrijving van de succesvolle afronding van een gezamenlijk project is ook een optie.

Het artikel dat ik naar aanleiding van dit interview opstel, kunt u op een A-viertje printen en als referentiemateriaal overhandigen aan andere potentiële klanten. Daarnaast kan het betreffende artikel een prominente plaats krijgen op de website van uw bedrijf/organisatie. Bijvoorbeeld onder het kopje ‘Laatste nieuws’. Door regelmatig iets nieuws toe te voegen aan de website, blijft deze in beweging. U bepaalt zelf de frequentie van deze klantcases; maandelijks, zeswekelijks of 1 keer per kwartaal.

Deze werkwijze levert voor beide partijen voordeel op. Voor de opdrachtgever komt het veel geloofwaardiger over als zijn klanten iets positiefs over hem zeggen dan wanneer hij dat zelf doet. De klanten profiteren op hun beurt ook van deze vorm van ‘free publicity’ en zullen dus graag bereid zijn hieraan mee te werken.