• twitter
  • linkedin
  • facebook

Laatste nieuws

2 januari 2019
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: HelmivN

Behalve multikunstenaar is de 91-jarige Willy de Bruijn uit Grevenbicht al zijn hele leven nauw verbonden met de Maas. De Tekstproducent had vlak voor Kerstmis 2018 een zeer geanimeerd gesprek met deze bijzondere Grevenbichtenaar en publiceerde dit op de lokale website van en over Grevenbicht, www.beeg.nl

26 december 2018
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: HelmivN

Dankzij de smartphone zijn we verbonden met de hele wereld, maar volledig gedistantieerd van degen die twee meter verder zit. Hoe erg is dat?

20 februari 2017
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: HelmivN

Het plaatsen van foto's die niet van jezelf zijn of waarvoor je niet hebt betaald, kan je duur komen te staan.

Pagina 1 van 6  > >>


Blogberichten

18 december 2011

Redigeren teksten nieuwe website VST Exclusieve Vloerconcepten


Ten behoeve van de nieuw te lanceren website van VST Vloeren te Brunssum redigeerde de tekstproducent de aangeleverde teksten.

Categorie: Algemeen
Ingezonden door: HelmivN

Leuke opdracht gekregen: VST Exclusieve Vloerconcepten uit Brunssum gaat een nieuwe website lanceren. Alles staat klaar. Nu alleen nog de teksten laten inlopen. Maar niet voordat ze onderworpen zijn aan een taalkundige check. Eigenaar-directeur Serge Theunissen van VST Vloeren benaderde de tekstproducent met de vraag of het zou lukken om de teksten diezelfde week nog te redigeren. Die toezegging kon worden gegeven, zodat de nieuwe website van VST Vloeren op 17 december 2011 online stond.