• twitter
  • linkedin
  • facebook

Laatste nieuws

2 januari 2019
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: HelmivN

Behalve multikunstenaar is de 91-jarige Willy de Bruijn uit Grevenbicht al zijn hele leven nauw verbonden met de Maas. De Tekstproducent had vlak voor Kerstmis 2018 een zeer geanimeerd gesprek met deze bijzondere Grevenbichtenaar en publiceerde dit op de lokale website van en over Grevenbicht, www.beeg.nl

26 december 2018
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: HelmivN

Dankzij de smartphone zijn we verbonden met de hele wereld, maar volledig gedistantieerd van degen die twee meter verder zit. Hoe erg is dat?

20 februari 2017
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: HelmivN

Het plaatsen van foto's die niet van jezelf zijn of waarvoor je niet hebt betaald, kan je duur komen te staan.

Pagina 1 van 6  > >>


Blogberichten

12 mei 2011

De Tekstproducent levert tekstuele bijdrage aan nieuwe website Makado Beek.


In opdracht van P&P Company heeft De Tekstproducent recent teksten aangeleverd voor de nieuw te ontwikkelen website van Makado Beek.

Categorie: Algemeen
Ingezonden door: superadmin

In opdracht van P&P Company heeft De Tekstproducent recent teksten aangeleverd voor de nieuw te ontwikkelen website van Makado Beek. De nieuwe website zal naar verwachting in juni 2011 opgeleverd worden. Het is de bedoeling dat De Tekstproducent in het vervolgtraject ook de achtergrondartikelen gaat schrijven over de 64 ondernemers in het grootste overdekte winkelcentrum van Limburg.

P&P Company is een middelgroot, fullservice communicatiebureau met jarenlange ervaring in het realiseren van visuele totaalconcepten. De Tekstproducent wordt regelmatig ingeschakeld als het gaat om het schrijven van teksten voor een website, een folder of brochure.