• twitter
  • linkedin
  • facebook

Laatste nieuws

2 januari 2019
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: HelmivN

Behalve multikunstenaar is de 91-jarige Willy de Bruijn uit Grevenbicht al zijn hele leven nauw verbonden met de Maas. De Tekstproducent had vlak voor Kerstmis 2018 een zeer geanimeerd gesprek met deze bijzondere Grevenbichtenaar en publiceerde dit op de lokale website van en over Grevenbicht, www.beeg.nl

26 december 2018
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: HelmivN

Dankzij de smartphone zijn we verbonden met de hele wereld, maar volledig gedistantieerd van degen die twee meter verder zit. Hoe erg is dat?

20 februari 2017
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: HelmivN

Het plaatsen van foto's die niet van jezelf zijn of waarvoor je niet hebt betaald, kan je duur komen te staan.

Pagina 1 van 6  > >>


Blogberichten

25 december 2013

Lancering stein-nu.nl


In augustus van dit jaar werd www.stein-nu.nl gelanceerd, de zesde lokale website die ontwikkeld is door en in beheer is van De Tekstproducent. Het nieuws is nog niet aan de grote klok gehangen, maar daar gaat snel verandering in komen.

Categorie: Algemeen
Ingezonden door: HelmivN

Met de lancering van www.stein-nu.nl in augustus 2013 biedt de tekstproducent nu aan zes plaatsen in Zuid-Limburg een online nieuwsplatform boordevol nieuws voor en over de (oud-)inwoners van de betreffende plaatsen.

Grevenbicht was met www.beeg.nl in mei 2005 de eerste plaats met een lokale website. Daarna volgden Susteren (www.susteren.nu) in augustus 2008, Eijsden-Margraten (www.eijsden-margraten.nu) in 2009, Born (www.born-online.nl) in 2011, Buchten (www.buchten-online.nl) in 2012 en nu dan nu dus Stein met www.stein-nu.nl.