• twitter
  • linkedin
  • facebook

Laatste nieuws

20 februari 2017
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: HelmivN

Het plaatsen van foto's die niet van jezelf zijn of waarvoor je niet hebt betaald, kan je duur komen te staan.

25 januari 2014
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: HelmivN

De tekstproducent is in 2014 gestart met een blog waarin de sociale media centraal staan. Of beter gezegd het gebruik daarvan. Tips en adviezen om de kansen van sociale media optimaal te benutten.

18 januari 2014
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: HelmivN

Ondanks de opmars van nieuwe media zoals Facebook en Twitter heeft beeg.nl nog nooit zoveel bezoekers geregistreerd als in 2013: maar liefst 710.878 om precies te zijn.

 

Pagina 1 van 5  > >>


Nieuwsberichten

25 december 2013

Lancering stein-nu.nl


In augustus van dit jaar werd www.stein-nu.nl gelanceerd, de zesde lokale website die ontwikkeld is door en in beheer is van De Tekstproducent. Het nieuws is nog niet aan de grote klok gehangen, maar daar gaat snel verandering in komen.

Categorie: Algemeen
Ingezonden door: HelmivN

Met de lancering van www.stein-nu.nl in augustus 2013 biedt de tekstproducent nu aan zes plaatsen in Zuid-Limburg een online nieuwsplatform boordevol nieuws voor en over de (oud-)inwoners van de betreffende plaatsen.

Grevenbicht was met www.beeg.nl in mei 2005 de eerste plaats met een lokale website. Daarna volgden Susteren (www.susteren.nu) in augustus 2008, Eijsden-Margraten (www.eijsden-margraten.nu) in 2009, Born (www.born-online.nl) in 2011, Buchten (www.buchten-online.nl) in 2012 en nu dan nu dus Stein met www.stein-nu.nl.