• twitter
  • linkedin
  • facebook

Laatste nieuws

2 januari 2019
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: HelmivN

Behalve multikunstenaar is de 91-jarige Willy de Bruijn uit Grevenbicht al zijn hele leven nauw verbonden met de Maas. De Tekstproducent had vlak voor Kerstmis 2018 een zeer geanimeerd gesprek met deze bijzondere Grevenbichtenaar en publiceerde dit op de lokale website van en over Grevenbicht, www.beeg.nl

26 december 2018
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: HelmivN

Dankzij de smartphone zijn we verbonden met de hele wereld, maar volledig gedistantieerd van degen die twee meter verder zit. Hoe erg is dat?

20 februari 2017
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: HelmivN

Het plaatsen van foto's die niet van jezelf zijn of waarvoor je niet hebt betaald, kan je duur komen te staan.

Pagina 1 van 6  > >>


Blogberichten

4 februari 2013

Eijsden.nu wordt eijsden-margraten.nu


Eijsden.nu bracht tot op heden voornamelijk nieuws uit de regio Eijsden. Maar hier komt verandering in. Mede op verzoek van het gemeentebestuur van de gemeente Eijsden-Margraten hebben de samenwerkende partners, te weten De tekstproducent en Roosenboom Fotografie, besloten om binnenkort het gehele nieuws uit de gemeente Eijsden-Margraten via de website te verspreiden.

Categorie: Algemeen
Ingezonden door: HelmivN

Eijsden.nu bracht tot op heden voornamelijk nieuws uit de regio Eijsden. Maar hier komt verandering in. Mede op verzoek van het gemeentebestuur van de gemeente Eijsden-Margraten hebben de samenwerkende partners, -De tekstproducent en Roosenboom Fotografie- besloten om binnenkort het gehele nieuws uit de gemeente Eijsden-Margraten via de website te verspreiden.

“Nu de fusiegemeente steeds duidelijkere vormen heeft aangenomen willen wij graag aan de verbinding bijdragen. We denken hiermee tegemoet te komen aan de vele vragen die ons hierover hebben bereikt. We hebben echter de lokale herkenbaarheid hoog in het vaandel staan. Dit willen we graag handhaven en middels een nieuwe overzichtelijke rubriekenstructuur en aangepaste vormgeving komt straks iedereen aan zijn trekken.” 

De website zal binnenkort worden aangepast. Op het eerste oog zullen de veranderingen meevallen. Hooguit enkele nieuwe foto’s in de banner. En natuurlijk de andere naam. Verder zal er een aparte rubriek ‘Nieuws uit Eijsden’ en ‘Nieuws uit Margraten’ worden opgenomen. Het url-adres van de website is www.eijsden-margraten.nu De website is echter ook benaderbaar via www.eijsden.nu en via www.margraten.nu